Извозване на стари мебели

Извозване и изхвърляне на стари мебели в София на достъпни цени

Извозване и изхвърляне на стари мебели

Независимо дали трябва да се отървете от един стол, или цяла къща пълна със стари мебели, Hamalchetata са тук, за да ви предоставят бързите, ефективни и професионални услуги за премахване на стари мебели, от които не се нуждаете вече. Ще вземем старите ви, ненужни мебели от всяка точка на имота ви в София и ще ги извозим.

Изхвърляне на стари мебели

Изхвърляне на стари мебели е много трудно, ние ще се погрижим това да не е пречка за Вас. Ще изнесем вашите стари мебели дори и ако са нестандартни, ще ги разглобим, всички мебели и ще ги извозим до депо. Винаги ще е по удобно да се изнесът старите мебели, по рано отколкото да се качват на тавани и мазета, затова ние сме насреща и с удоволствие ще изнесем вашите мебели без да се натоварваме с излишна работа.

Да разбереш какво да правиш с нежелани мебели винаги е проблем. Оставете нашите професионалисти да направят това, което правят най-добре.Цените за изнасяне и изхвърляне на мебели до сметище се договарят по телефона и са на най-ниски цени в София. Цените започват от 20 лева за брой мебел в зависимост от вида.Взимаме повечето мебели, включително:

  • Секции
  • Скринове
  • Дивани и матраци
  • Всякакви други мебели

Как Работим

Ще вземем вашите стари мебели, ще ги извозим и изхвърлим на нужните за това мета.

Взимане на старите ви мебели

Взимаме вашите стари мебели от дома ви.

Next Process

Извозване на старите мебели

Извозваме старите мебели до регламентираните за това места.

Next Process

Изхвърляне на стари мебели

Изхвърляме старите мебели на оказано за това място.

Next Process

Извозване на стари мебели

Нашият професионален екип може да пристигне в момент, който ви е удобен, за да извози и изхвърли старите мебели. Не е необходимо да участвате в дейността, когато използвате нашите услуги за извозване на мебели в София– ние ще направим цялото тежко повдигане и товарене. Ние ще се погрижим за всичко, от взимането до извозването на старите мебели.