Изхвърляне на ел. уреди

Извозване и изхвърляне на Ел. Уреди

 В дома на всеки има множество уреди и електротехника. Една част от нея употребяваме, друга е повредена, а трета напълно извън строй..

Целта на заданието е с предаването да се освободим от непотребните неща, да направим място в дома си за нови такива

За всичката стара и не работеща техника Безплатно извозване и изхвърляне от фирма ще е идеално решение. С него също печелим много – спестяваме глобата, с която може да ни санкционира общината, ако оставим уреди и техника около контейнерите в квартала.

Има и вариант сами да извозим старите електроуреди, но там сами се товарим и покриваме транспорта си за своя сметка.

Изхвърляне на ел. уреди Безплатно, само Събота и Неделя

Извозване на стари електроуреди е необходимо за всяко семейство. Ние ще вземем вашите стари електроуреди и ще ги депонираме в депо за отпадък. Това е добре защото ще почистим вашия апартамент от всички стари уреди и мебели, стари телевизори, стари домакински уреди, стария хладилник, старата печка и всичко не потребно във вашия офис или апартамент, къща, вила, гараж или мазе. Не трупайте старите уреди в мазето или тавана, защото трябва ние пак да почистим мазетата и тавана и това ще ни затрудни излишно. За това ние ще изхвърлим вашите електрически уреди, пренесем вашите уреди и ще ви се освободи място за новите уреди.

Имате стара бяла техника? Ние ще я вземем от дома Ви БЕЗПЛАТНО!Всяко излязло от употреба електрическо и електронно оборудване съдържа опасни части , които оказват вредно въздействие върху човешкото здраве и околната среда. Ние ще ви предложим услугата за извозване и изхвърляне на ненужна бяла и черна техника, уреди, бойлери, хладилници, перални, печки, електроника, телевизори, уредби, компютри,  кухненско оборудване, 

  • Изхвърляне на ел. уреди
  • Само събота и неделя
  • Безплатно изхвърляне

Други Услуги

Също така може да се възползвате и от другите ни услуги:

Почистване на Дворове и Разрушаване на Сгради

Почистване на Дворове

Почистваме дворове, изхвърляме боклука от тях. Изрязваме дървета и храстите. Разчистваме основно. Разчистваме също и гаражи и други по договорка.  Стартира  с цени от 60лв. в зависимост от големината на терена и боклука в него. Цената се договаря по телефона или при направен оглед.

Разрушаване на стари сгради

Задачата за събаряне на цяла сграда е сложна и изисква богат опит и знания. Разрушаването на стари сгради, къщи, временни постройки, гаражи, бараки и други подобни е дейност, която може да възложите единствено и само на фирма с професионалисти.За повече информация може да се свържете с нас.