Почистване на мазета

Почистване на мазета в София на достъпни цени.

Почистване на Мазета

Като игнорирана част от всеки дом, мазетата могат да натрупват ненужни вещи, боклуци, отпадъци и други. Претрупването на мазето може да бъде голямо неудобство за бъдещо ползване. Що се отнася до много от собствениците на жилища, почистването на мазето е важна работа, която лесно може да бъде пренебрегвана. Ние осигуряваме възможно най-добрата професионална услуга за почистване на мазето в цяла София.

Разчистване на Мазета

Защо трябва да си почистим мазетата, защото те са предпоставка за развитието на много мухъл в подземното пространство. Ние ще почистим вашето мазе, ще изхвърлим всичките мебели, строителни отпадъци събирани с годините и ще обработим с препарат, за да няма неприятели. Всичко което ние ще направим е да изхвърлим, разчистим и почистим вашето мазе, за да бъдете доволни.

  • Качествено почистване на мазета
  • Извозване на отпадъци
  • Изхвърляне на отпадъци

Почистване на мазе в София

Това е нещо, което просто трябва да се направи все пак. Улеснете себе си и се обадете на професионалистите от Hamalchetata, за почистване на мазета.
Почистване на мазета от 10 до 25 лева на кубик, като в цената е включено товарене, извозване до депо с включени такси. По малки мазета до 6 кв.м. цената е 80 лева.

  • Разчистване на боклуци
  • Изчистване на мазета